Home>Vakantie>Vakantiehuizen op Rügen

Vakantiehuizen op Rügen

Er zijn op Rügen prima hotels en campings te vinden. Maar heb je liever een rustigere, ruime plek voor jezelf? Dan is een vakantiehuis op Rügen een goed alternatief. Verspreid over het eiland vind je ongeveer 300 vakantiehuizen die verhuurd worden. De vakantiehuizen variëren van eenvoudig, met een typische Duitse inrichting tot grote, luxe villa’s. Vrijwel in alle vakantiehuizen op Rügen is plaats voor minimaal 4 personen.

Bekijk hier alle vakantiehuizen op Rügen

Vakantiehuis op Rügen met de hond

Rügen is een populaire vakantiebestemming onder hondenbezitters. Het eiland heeft mooie bossen en stranden, waar je hond lekker kan spelen en rennen. De meeste stranden hebben een aantal aangewezen plekken waar je met de hond terecht kunt. Er zijn ook behoorlijk wat vakantiehuizen op Rügen waar honden welkom zijn, meestal mag je gratis 2 honden meenemen. Wil je meer huisdieren meenemen? Dan kan dit soms in overleg. 

Vakantiehuizen die zijn aangeduid met het groene hondensymbool met een plusteken erin zijn extra huisdiervriendelijk. Deze huizen hebben bijvoorbeeld een aangelegde tuin met omheining, een perceel van minimaal 500 m2 en lokale informatie en regels met betrekking tot honden, inclusief contactgegevens van de dichtstbijzijnde dierenarts.

Controleer wel altijd even goed of honden welkom zijn in het vakantiehuis van jouw keuze. In ongeveer de helft van de vakantiehuizen op Rügen zijn honden welkom, in de andere helft niet.

Vakantiehuis Rügen met hond