8-daagse busreis naar Rügen

Ga mee met de 8-daagse busreis van De Jong Intra naar Rügen. ‘s Ochtends vroeg vertrek je met de rest van het reisgezelschap vanuit Nederland richting Rügen. In de loop van de avond komen jullie aan bij het hotel in Breege. Hier verblijf je tijdens de hele reis. 

De volgende ochtend is vrij te besteden, waarna je in de middag meteen een aantal bijzondere plekken bezoekt: Kaap Arkona en Nationalpark Jasmund. Op dag 3 breng je een bezoek aan badplaatsen Sassnitz en Binz en kun je zelf een mooie wandeling maken. De vierde dag staat in het teken van een uitstapje van het eiland af. Je bezoekt dan de gezellig Hanzestad Stralsund, waarna de volgende dag een vrije dag op het programma staat. Op dag 6 verplaats je je niet per bus, maar per trein. Een rit met stoomtrein Rasender Roland staat op het programma. Deze tocht brengt je naar de mooie, bosrijke gebieden van Rügen. Dit is de laatste dag op Rügen. Op dag 7 wordt de terugreis ingezet, maar bezoek je nog Hanzestad Wismar. Een dag later kom je weer aan in Nederland, waar je na een 3-gangendiner afscheid neemt van de groep.

Praktische informatie

Naast de overnachtingen zijn ook ontbijt en diner inbegrepen. De reis heeft verschillende vertrekdata van april tot en met september en is te boeken vanaf € 529 per persoon. 

Lees meer over deze reis bij De Jong Intra