Hostel Binz

Aan het heerlijke zandstrand van Binz vind je ook een hostel. Het hostel heeft plaats voor 169 gasten. Die zijn verdeeld over diverse kleine en grotere kamers. Ook voor groepen is het hostel erg geschikt. 

Een overnachting boek je vanaf € 28,50 per persoon, ontbijt is daarbij inbegrepen. Er is geen eigen kookgelegenheid, maar je kunt voor een klein prijsje je andere maaltijden bijboeken. Halfpension kost € 33 per persoon per nacht, volpension € 37,50. Het hostel is het hele jaar door geopend. 

Verder is er alle ruimte voor ontspanning: het hostel verhuurt zelf strandstoelen. Daarnaast is er een gezellige bistro, ruimte om te barbecuen, tafelvoetbal, pooltafel, tafeltennistafels, een groot schaakspel en beachvolleybalveld. Het eiland verder verkennen? Je kunt bij het hostel ook meteen een fiets huren en eropuit gaan. 

Goed om te weten is dat je lid moet zijn van de German Youth Hostel Association of Youth Hostel Association Hostelling International. Je kunt lid worden van één van deze verenigingen bij aankomst in het hostel. 

Lees meer over het hostel in Binz