Home>Vakantie>Campings op Rügen>Wohnmobil Stellplatz Rügen – Bergen

Wohnmobil Stellplatz Rügen – Bergen

Aan de rand van Bergen, de hoofdplaats van Rügen, ligt Wohnmobil Stellplatz Rügen. Een camping met plaats voor 20 caravans en campers.

Standplaatsen

De standplaatsen zijn allemaal ongeveer 50 m2. De plaatsen hebben stroomaansluitingen van 25 Ampere en overal is gratis wifi beschikbaar. Het terrein van de camping is goed onderhouden, de paden zijn vlak en geasfalteerd.

Sanitair

Er is een modern sanitairgebouw aanwezig met douches en toiletten. Wie in de caravan of caravan een eigen (chemisch) toilet heeft, heeft ook de mogelijkheid om hier water te lozen of te tanken of het chemisch toilet te reinigen.

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers aanwezig om de was te kunnen doen. Verder is deze caravan- en camperplaats eenvoudig, er zijn geen faciliteiten of animatieprogramma voor kinderen.

Praktische informatie

De Wohnmobil Stellplatz is het hele jaar door geopend. Een overnachting kost ongeveer € 17 voor 2 personen voor een caravan en € 20 met een camper. Per persoon extra zijn de kosten € 4 per nacht. Honden zijn welkom voor € 1 per nacht. Er geldt een minimumverblijf van 3 nachten.

Lees meer over de camping