Wohnmobil Oase Prora – Binz

Deze camping bij Binz richt zich vooral op caravans en campers, maar er zijn ook plaatsen voor tenten. In totaal zijn er 150 standplaatsen.

Standplaatsen

De standplaatsen voor caravans en campers zijn ruim: er zijn plaatsen van 70 m2 en 110 m2 beschikbaar. De plaatsen zijn voorzien van 16 Ampere stroomvoorziening en gratis wifi.

Sanitair

Er mag gratis gebruik gemaakt worden van de toiletten en douches. Voor wie eigen sanitair in de caravan of camper heeft, is er de mogelijkheid om water te lozen of te tanken of het chemisch toilet te reinigen. 

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers beschikbaar om je kleding te wassen. De camping heeft een kleine winkel, waar je terecht kunt voor verse broodjes en andere boodschappen, maar ook regionale producten en souvenirs. Ook is er een restaurant, waar je een lekkere maaltijd kunt eten als je zelf geen zin hebt om te koken. Voor de kinderen is er een speeltuin. Houd er rekening mee dat het strand nog ongeveer een half uurtje lopen is. Met de fiets is het strand in ongeveer 10 minuten bereikbaar, er is fietsverhuur beschikbaar op de camping.

Praktische informatie

De camping is bijna het hele jaar door geopend, alleen in november en december is er een korte sluiting. De prijs is afhankelijk van het type standplaats, voertuig en aantal personen. Een caravan of camper op een normale plaats voor 2 personen, kost in het hoogseizoen € 28. Kinderen tot en met 13 jaar verblijven gratis. Honden zijn (aangelijnd) welkom voor ongeveer € 2 per nacht.

Lees meer over de camping