Home>Vakantie>Campings op Rügen>Surfoase Klein Zicker – Thiessow

Surfoase Klein Zicker – Thiessow

Een surfschool met een camping erbij, dat is Surfoase Klein Zicker. Ideaal voor wie surflessen wil combineren met een ontspannen vakantie op het mooie Rügen.

Staanplaatsen

Er zijn in totaal ruim 40 staanplaatsen voor caravans en campers. Er is een apart veld voor tenten. De plaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting. Ook is er een dagparkeerplaats voor wie een dagje komt surfen. Verder staat er een caravan op het terrein die te huur is en ruimte biedt aan 5 personen. 

Sanitair

Het sanitair is klein, maar groot genoeg voor de grootte van de camping. De gebouwen zijn modern en schoon. Er zijn ook haardrogers aanwezig. 

Andere faciliteiten

Er is een keuken met koelkasten en keukengerei waar je maaltijden klaar kunt maken. Iedere ochtend worden er verse broodjes geleverd. De camping ligt direct aan het water, wat ideaal is voor de watersport. Je kunt hier catamaran varen, zeilen, windsurfen, kitesurfen, suppen of kanoën. Bij de surfschool kun je verschillende lessen volgen en materialen huren of kopen.

Praktische informatie

De camping is open van april tot en met eind oktober. Een overnachting met een gezin in het hoogseizoen kost gemiddeld ongeveer € 30, in het laagseizoen € 22. Honden zijn welkom, de kosten hiervoor zijn € 3 per nacht. 

Lees meer over de camping