Störtebeker Camp – Lietzow

Lietzow ligt op een bijzondere plek, met water en stranden aan beide kanten van het dorp. Het strand is dus nooit ver weg. En ook Sassnitz en Nationalpark Jasmund zijn in ongeveer 10 tot 15 minuten met de auto te bereiken. 

Staanplaatsen

De camping is compact, met 60 staanplaatsen. Er zijn plekken in de zon, maar ook plekken met schaduw beschikbaar. Alle plekken hebben een stroomaansluiting.

Sanitair

Er is modern sanitair aanwezig, met individuele cabines. Het gebruik van de douches is gratis. Ook is er een aan- en afvoerstation om je eigen afvalwater af te voeren. 

Andere faciliteiten

Er zijn een wasmachine en droger aanwezig om je kleding te wassen. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig op het complex. Het strand is vlakbij en het is op de camping mogelijk om een boot te huren, of zeil- of surflessen te nemen. Iedere dag kunnen er verse broodjes gehaald worden, of men kan gebruik maken van het ontbijtbuffet in het pension dat bij de camping ligt.

Praktische informatie

De camping is open van begin april tot half oktober. In het laagseizoen kost een overnachting gemiddeld € 25, in het hoogseizoen gemiddeld € 37. Honden zijn welkom, de prijs hiervoor is € 3,50 per nacht. De camping accepteert de ACSI Club ID.

Lees meer over de camping