Regenbogen Ferienanlage Nonnevitz – Dranske

Op een prachtige plaats ligt Regenbogen Ferienanlage Nonnevitz. De ‘bewoonde wereld’ is een eindje weg. Op 8 kilometer is Dranske het dichtstbijzijnde dorpje. Maar dat maakt niet uit, want op de camping vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Maak ook zeker een uitstapje naar Kap Arkona, op ongeveer 20 minuten rijden. 

Staanplaatsen

De camping is autovrij, er is een groot parkeerterrein bij de receptie. Nadat je je gemeld hebt bij de receptie, krijg je een plaats toegewezen en wordt je hierheen begeleid. Na de ingang is er een verhard pad van ongeveer 400 meter lang voordat je bij het daadwerkelijke kampeerterrein komt. Het terrein ligt namelijk middenin het bos. De meeste plaatsen hebben hierdoor logischerwijs veel schaduw. Er zijn ongeveer 15 plaatsen die wel wat zon meepakken. 

Sanitair

De camping is langgerekt en verdeeld in 6 delen, maar er zijn per deel sanitaire voorzieningen aanwezig. Daardoor is het nooit heel ver lopen. Er zijn individuele wascabines, maar ook familiesanitair aanwezig. Voor mindervalide gasten zijn ook sanitaire voorzieningen. 

Andere faciliteiten

Regenbogen Ferienanlage Nonnevitz heeft een eigen strand, dat vanaf alle plekken makkelijk te bereiken is via verschillende strandopgangen. Op het terrein is verder een speeltuin voor de kinderen, een restaurant en een snackbar. Verder heeft de camping een eigen supermarkt, waar je de meest belangrijke dingen kunt kopen en er is een broodjesservice. 

Praktische informatie

De camping is open van eind maart tot en met eind oktober. De prijs is afhankelijk van diverse factoren. In het hoogseizoen betaal je met een gezin gemiddeld zo’n € 45 per nacht. Honden zijn welkom voor € 4 per nacht. In het laagseizoen kun je met de CampingCard ACSI een stuk voordeliger uit zijn, je betaalt dan maar € 18 per nacht. De camping accepteert ook de ACSI Club ID

Lees meer over de camping