Home>Vakantie>Campings op Rügen>Regenbogen Ferienanlage – Göhren

Regenbogen Ferienanlage – Göhren

Net buiten het centrum van Göhren, vlakbij het mooie noordstrand van het dorp, ligt camping Regenbogen Ferienanlage. Alleen een duinstrook scheidt de camping van het strand, daarachter ligt meteen de promenade en het strand.

Accommodaties

Zowel kampeerders met een eigen tent, caravan of camper, als kampeerders die de voorkeur geven aan een stacaravan, kunnen hier terecht. Tenten, caravans en campers staan ieder op een apart veld. De standplaatsen zijn wat krap, maar over het algemeen wel groot genoeg. Er zijn stacaravans en Tipi-huisjes te huur, dit zijn leuke houten, achthoekige huisjes met een puntdak.

Sanitair

De camping heeft 2 grote, vrij nieuwe sanitairgebouwen. Door de langwerpige vorm van het campingterrein kan het soms best een stukje lopen zijn. Maar de voorzieningen zijn goed: er is privésanitair, maar ook familie- en kindersanitair en voldoende voorzieningen voor wie mindervalide is.

Andere faciliteiten

Rügen staat bekend als kuuroord en ook op Regenbogen Ferienanlage Göhren ontbreekt het daar niet aan. De camping heeft een grote wellness, met stoombaden, sauna’s, een beautycentrum en massageruimtes. Er is geen zwembad aanwezig, maar op een paar minuten lopen kun je een frisse duik nemen in de zee. Verder kun je in de ruime campingsupermarkt terecht voor je boodschappen, maar je kunt ook een hapje eten in het gezellig restaurant. In de zomer staan er ook allerlei eetkraampjes waar je wat kunt eten. 

Praktische informatie

De camping is vrijwel het hele jaar door geopend. De prijs voor een standplaats ligt gemiddeld zo rond de € 40 per nacht. Er zijn maximaal 2 honden per standplaats welkom tegen een meerprijs. De camping accepteert de ACSI Club ID. Bestel de ACSI Club ID voor € 4,95.

Lees meer over de camping