Naturerlebniscamp Rügen – Sassnitz

Vlak buiten Sassnitz ligt Naturerlebniscamp Rügen. Deze camping ligt dichtbij het dorp, maar toch middenin de natuur van Nationalpark Jasmund. Een mooie uitvalsbasis om te wandelen of te fietsen dus. 

Staanplaatsen

Er zijn 2 kampeervelden, eentje voor campers en een veld voor tenten. Verder zijn er ook campers en eenvoudige hutten te huur. 

Sanitair

Er is apart sanitair voor mannen en vrouwen. Voor beide zijn 2 toiletten, 4 douches en 3 wastafels aanwezig. Het gebruik van het sanitair is gratis. 

Andere faciliteiten

Er is ‘s ochtends gratis koffie, thee en broodjes. Verder is er een kook- en afwasstation waar gebruik van gemaakt kan worden. Verder worden er tours met oude Hanomag-vrachtwagens georganiseerd over het eiland, waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. 

Praktische informatie

De camping is geopend van mei tot oktober. De kosten zijn € 10 voor een camper of caravan en € 7,50 voor een tent. Daarnaast geldt er een bijdrage per persoon, die is € 10 per volwassene per nacht en € 5 voor kinderen. Honden zijn welkom, de kosten hiervoor zijn € 2 per nacht.

Lees meer over de camping