Krüger Naturcamping – Lohme

Middenin de bossen van Nationalpark Jasmund ligt Krüger Naturcamping. Geniet hier van de mooie natuur van Rügen en wandel of fiets vanaf de camping richting de krijtrotsen.

Staanplaatsen

De camping heeft diverse soorten staanplaatsen, zowel in de schaduw als zonder schaduw. In totaal zijn er 155 staanplaatsen. Daarnaast wordt er een tiental caravans verhuurd, voor 2 of 4 personen.

Sanitair

Er zijn toiletten en doucheruimtes aanwezig, die schoon, maar eenvoudig zijn. 

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers aanwezig om je kleding te wassen. Verder verkoopt de camping verse broodjes en is er een snackbar en een restaurant, waar je een hapje kunt eten. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en een sportterrein. 

Praktische informatie

Krüger Naturcamping is geopend van begin april tot en met eind oktober. Een overnachting inclusief 3 personen kost € 35 in het hoogseizoen en € 27 in het naseizoen. De caravans kunnen voor €40 tot €50 per nacht gehuurd worden. Honden zijn welkom op de camping, hier wordt geen toeslag voor gerekend. De ACSI Club ID wordt geaccepteerd. Daarnaast kunt je in het voor- en naseizoen gebruik maken van de CampingCard ACSI. Hiermee betaal je in het voor- en naseizoen (1 april t/m 25 juni en 3 september t/m 31 oktober) maar € 20 per nacht.

Lees meer over de camping