Knaus Camping – Altenkirchen

Net buiten Altenkirchen, direct aan het kiezelstrand ligt Knaus Camping. Op ongeveer 15 minuten met de auto ligt het prachtige Kap Arkona

Staanplaatsen

Er zijn diverse staanplaatsen op de camping, zonder schaduw en deels met schaduw. De plaatsen hebben een stroomvoorziening. Ook is er een aparte camperplaats. Deze is eenvoudiger en vooral bedoeld voor wie op doorreis is. Je mag hier maximaal 2 nachten staan. Ook worden er enkele stacaravans verhuurd.

Sanitair

Het sanitair is klein, maar schoon. Gebruik van de douches is gratis. Om bij het sanitair te komen, moet je een trap af. Dit is dus minder geschikt voor wie niet zo goed ter been is. 

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers aanwezig om je kleding te wassen. De camping heeft een eigen restaurant waar je goed kunt eten. Ook is er een sauna, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. 

Praktische informatie

Knaus Camping is het hele jaar door geopend. De prijs is afhankelijk van het type voertuig en aantal personen. Met een gezin betaal je in het hoogseizoen gemiddeld € 55 per nacht, waarmee Knaus Camping zeker geen goedkope camping is. Honden zijn welkom voor € 3,80 per nacht. De camperplaats is goedkoper, hier betaal je met een gezin in het hoogseizoen ongeveer € 25 per nacht voor. Hier mag je maximaal 2 nachten staan. De camping accepteert de ACSI Club ID. Daarnaast kunt je in het voor- en naseizoen gebruik maken van de CampingCard ACSI. Hiermee betaal je in het voor- en naseizoen (tot half juni en vanaf begin september) slechts € 20 per nacht. Ook de Camping Key Europe wordt geaccepteerd.

Lees meer over de camping