Freizeitcamp Am Wasser – Breege

Freizeitcamp Am Wasser ligt direct aan zee, vlakbij het kleine dorpje Breege. Vanaf Breege kunt je de pont nemen naar het eiland Hiddensee, zeker de moeite waard voor een dagtrip. Maar in de buurt op Rügen zelf is ook genoeg moois te zien. Zo is Kap Arkona in 15 minuten met de auto te bereiken.

Standplaatsen

De camping heeft prima staanplaatsen, zowel in de zon als in de schaduw. De plekken zijn voorzien van een 16 Ampere stroomaansluiting. Ook worden er enkele stacaravans verhuurd.

Sanitair

Er is modern en schoon sanitair. Er zijn toiletten, wastafels en individuele wascabines. Ook is er een stortbak voor chemische toiletten

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers aanwezig om je kleding te wassen. Voor de kinderen is er een speeltuin en de camping heeft een snackbar met terras. Hier kun je terecht voor een simpele maaltijd, ijsje of een kopje koffie. Ook zijn er op de camping verse broodjes verkrijgbaar en de belangrijkste levensmiddelen.

Praktische informatie

Freizeitcamp Am Wasser is open van begin april tot en met eind oktober. De prijzen zijn afhankelijk van type verblijf (tent, caravan of camper) en het aantal personen. Gemiddeld ben je met een gezin in het hoogseizoen zo’n € 35 per nacht kwijt, in het laagseizoen rond de € 30. Honden zijn toegestaan, in het hoogseizoen voor € 4 per nacht, in het laagseizoen voor € 2 per nacht. De camping accepteert de ACSI Club ID.

Lees meer over de camping