Home>Vakantie>Campings op Rügen>Campingplatz Thiessow

Campingplatz Thiessow

Vanaf Campingplatz Thiessow heb je aan twee kanten zicht op het water. Aan de westelijke kant kijk je uit op de haven van Thiessow en de Zickerbaai, aan de oostkant ben je in enkele minuten lopen bij de mooie stranden aan de Oostzee. 

Staanplaatsen

Campingplatz Thiessow heeft staanplaatsen voor tenten, caravan en campers. Er zijn plaatsen in de zon en door de bomen ook plaatsen in de schaduw. Sommige plaatsen zijn door het boomrijke gebied echter wel oneffen. De plaatsen zijn voorzien van 16 Ampere stroomaansluiting. 

Sanitair

Het sanitair is modern en schoon. Er zijn 16 douches beschikbaar. Voor wie in de caravan of camper eigen sanitair mee heeft, is er de mogelijkheid om water te lozen en te reinigen.

Andere faciliteiten

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op de camping. Ook heeft de camping een eigen restaurantje waar je ‘s avonds terecht kunt. Kom op tijd, want het sluit om 20.00. ‘S Ochtends worden er broodjes verkocht. 

Praktische informatie

Campingplatz Thiessow is in ieder geval van april tot en met eind oktober geopend. Daarbuiten is de camping open op aanvraag. Een overnachting met een gezin kost in het hoogseizoen gemiddeld € 34 per nacht, in het voor- en naseizoen ongeveer € 27. Huisdieren zijn welkom, de kosten hiervoor zijn € 6 per nacht in het hoogseizoen en € 4 in het voor- en naseizoen. Houd er rekening meer dat er tussen 13.00 en 15.00 een rustperiode is op de camping, dat betekent dat je tussen die uren niet met je auto of camper het terrein op en af kunt.

Lees meer over de camping