Home>Vakantie>Campings op Rügen>Camping Prora – Binz

Camping Prora – Binz

Net buiten Binz ligt Camping Prora, een ruime camping met diverse mogelijkheden en faciliteiten. Prora heeft een zeer opvallende geschiedenis, lees dat hier.

Accommodaties

De camping heeft 135 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er 4 caravans beschikbaar voor de verhuur. Deze caravans met voortent zijn volledig ingericht en bieden ruimte aan 2 volwassenen + 1 kind.

Sanitair

Er is een modern sanitairgebouw voorzien van vloerverwarming, met douches en toiletten. Er zijn 14 douches en 21 toiletten beschikbaar. Ook zijn er faciliteiten voor mindervaliden.

Andere faciliteiten

Verder beschikt de camping over een wasruimte met wasmachines en drogers. De camping heeft geen eigen winkel, maar er is wel een dagelijkse broodjesservice. Verder is er een restaurant dat plaats biedt aan 45 personen en een terras met plaats voor nog eens 50 personen. Hier worden geregeld leuke avonden georganiseerd met livemuziek. Voor de kinderen is er een speeltuin en het strand is natuurlijk dichtbij. 

Praktische informatie

Camping Prora is geopend van eind maart tot begin november. De prijs van een overnachting is afhankelijk van je accommodatie en met hoeveel personen je komt. Eén nacht met een caravan kost voor 2 personen bijvoorbeeld € 21. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen zijn er kortingen beschikbaar bij een langer verblijf. Huisdieren zijn niet toegestaan. De camping accepteert de ACSI Club ID. Bestel de ACSI Club ID voor € 4,95.

Lees meer over de camping