Home>Vakantie>Campings op Rügen>Camping Küstencamp – Dranske

Camping Küstencamp – Dranske

Camping Küstencamp ligt aan de noordkant van Rügen in een rustige omgeving, het dichtstbijzijnde dorpje is Dranske, op ongeveer 6 kilometer afstand. De kust is vlakbij.

Staanplaatsen

Alle staanplaatsen zijn voorzien van 16 Ampere stroomvoorziening. De comfortplaatsen hebben ook een eigen wateraansluiting. De plaatsen zijn ruim en variëren van 70 m2 tot meer dan 150 m2.

Sanitair

Er zijn goede aparte sanitaire voorzieningen voor mannen en vrouwen. Ook is er apart sanitair voor mindervaliden en is er een babyruimte met een babybadje en commode. 

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers aanwezig om je kleding te wassen. Verder is er een tafeltennistafel en een voetbalveld. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte met tv en waar spelletjes gespeeld kunnen worden.

Praktische informatie

Camping Küstencamp is het hele jaar door geopend. De prijs is afhankelijk van de grootte van de plek die je kiest en het aantal personen. Kom je met een gezin in het hoogseizoen en kies je voor een plek van 90 tot 120 m2, dan ben je €35 per nacht kwijt. Honden zijn welkom, de kosten hiervoor zijn € 2 per nacht, in het laagseizoen zelfs gratis. 

Lees meer over de camping