Home>Vakantie>Campings op Rügen>Camping Drewoldke – Altenkirchen

Camping Drewoldke – Altenkirchen

Camping Drewoldke ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van het dorpje Altenkirchen, direct aan zee. De camping ligt in de duinen. Op ongeveer 15 minuten met de auto ligt het prachtige Kap Arkona

Staanplaatsen

Er zijn ruime plaatsen voor tenten, campers en caravans. De tenten hebben de mooiste plekken: beschut in de duinpannen. Er is een apart veld voor campers en caravans. De plaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting. Iets hoger gelegen liggen ook nog huisjes en stacaravans die gehuurd kunnen worden.

Sanitair

Er zijn twee grote, vrij nieuwe sanitairblokken, één per kampeerveld. De camping is langgerekt, waardoor het soms wat verder lopen kan zijn. Er zijn ook goede sanitaire voorzieningen voor mindervaliden. Ook is er een stortbak voor chemische toiletten.

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers om je kleding te wassen. Er is een kleine campingwinkel, die de belangrijkste zaken verkoopt. Ook is er een restaurant en een snackbar.

Praktische informatie

Campong Drewoldke is het hele jaar door geopend. De prijzen zijn afhankelijk van of je met een tent of caravan komt en het aantal personen. In het hoogseizoen betaal je met een gezin € 35 tot € 40 per nacht, in het laagseizoen zo’n € 30. Honden zijn welkom, de kosten variëren van € 2,50 tot € 4,50 per nacht. De camping accepteert de ACSI Club ID. Daarnaast kunt je in het voor- en naseizoen gebruik maken van de CampingCard ACSI. Hiermee betaal je in het voor- en naseizoen (tot half juni en vanaf begin september) slechts € 20 per nacht.

Lees meer over de camping