Home>Vakantie>Campings op Rügen>Camping De Klomp – Sagard

Camping De Klomp – Sagard

Camping De Klomp, die gerund wordt door een Nederlandse eigenaar, ligt bij het kleine dorpje Sagard, op enkele kilometers van Sassnitz en Nationalpark Jasmund. 

Staanplaatsen

Camping De Klomp telt 59 staanplaatsen voor tenten, caravans of campers. De plaatsen variëren in grootte van 54 m2 tot 100 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van een 16 Ampere stroomaansluiting. Er staan op het terrein ook 2 vakantiewoningen die te huur zijn. Er is gratis wifi aanwezig.

Sanitair

In 2017 is het sanitairgebouw helemaal gerenoveerd. Het gebouw heeft een dames- en herenafdeling, die beide voorzien zijn van ruime toiletten en doucheruimtes. In iedere doucheruimte is een cabine met wastafel. Wie eigen sanitair in de caravan of camper heeft, kan dat ook reinigen.

Andere voorzieningen

Er zijn wasmachines en drogers beschikbaar om je kleding te wassen. Ook is er een broodjesservice. Verder heeft de camping zelf geen faciliteiten, maar bij het tegenover gelegen pensioen kun je terecht voor ontbijt of diner. 

Praktische informatie

Camping De Klomp is het hele jaar door geopend. De prijs van een overnachting in inclusief 4 personen en varieert per seizoen en grootte van de standplaats. Een nacht op een grote standplaats in het hoogseizoen kost € 18. Extra personen kosten € 2,50 per nacht. Er is een korting beschikbaar voor wie langer dan 7 nachten blijft. Honden zijn welkom.

Lees meer over de camping