Home>Vakantie>Campings op Rügen>Camping DAT Stranddörp – Middelhagen

Camping DAT Stranddörp – Middelhagen

Camping DAT Stranddörp ligt vlak bij Middelhagen, in het zuidoosten van Rügen. Op slechts 150 meter van de camping ligt een prachtig zandstrand. 

Staanplaatsen

De staanplaatsen zijn ruim en voorzien van een 16 Ampere stroomaansluiting. De staanplaatsen worden gescheiden door heggetjes, waardoor iedereen voldoende ruimte en privacy heeft.

Sanitair

Er is goed sanitair aanwezig voor alle soorten campinggasten. Zo is er sanitair voor senioren met extra beugels om je aan vast te houden, is er een aparte babyruimte en zijn er sanitaire voorzieningen voor mindervaliden.

Andere faciliteiten

Er zijn wasmachines en drogers om je kleding te wassen. Verder worden er verse broodjes verkocht op de camping en de meest belangrijke boodschappen zijn ook te koop. Ook is er een snackbar en bistro. Daarnaast is er op de camping ook genoeg te doen: er zijn tafeltennistafels, beachvolleybal en tijdens de zomermaanden is er een animatieprogramma voor kinderen. 

Praktische informatie

Camping DAT Stranddörp is geopend van begin april tot en met eind oktober. Een overnachting kost in het hoogseizoen ongeveer € 40 voor een gezin en in het laagseizoen ongeveer € 34. Honden zijn welkom. De camping accepteert de ACSI Club ID.

Lees meer over de camping