Home>Vakantie

Vakantie op Rügen

Duitsland is al jaren één van de meest populaire vakantielanden onder Nederlanders. De Moezelstreek en het Zwarte Woud zijn al jaren populair, maar Rügen is nog relatief onbekend. En dat terwijl Rügen een geweldig eiland is om de vakantie door te brengen. Of je nu met z’n tweeën bent, of met een gezin. Het eiland heeft voor ieder wat wils en de landschappen zijn mooi en divers: van de bijna 120 meter hoge krijtrotsen, tot bosrijke gebieden, meren en ruim 60 kilometer zandstrand. Je vindt het allemaal op Rügen. Het eiland is klein genoeg om tijdens je vakantie helemaal te verkennen, maar ook zeker groot genoeg om je bijvoorbeeld een week of twee te vermaken.

Het eiland is makkelijk te bereiken met de auto of met de trein. De afstand vanaf Utrecht in ongeveer 730 kilometer. In ruim 8 uur sta je dus op Rügen. Ook met de trein ben je ongeveer 8 uur onderweg. Overweeg jij een vakantie naar Rügen? Op deze pagina vind je diverse pakketreizen die diverse reisaanbieders al voor je hebben samengesteld. Maar je vindt er ook informatie over alle andere manieren om je vakantie op Rügen door te brengen: in een hotel, op de camping, een hostel of in een vakantiehuis.

Pakketreizen

Lijkt een vakantie op Rügen je wel wat, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Diverse reisaanbieders hebben al een reis voor je samengesteld!

4 of 5 dagen Parkhotel Rügen

8-daagse busreis naar Rügen

Vakantie

8-daagse fietsreis over Rügen en Usedom

Bos bij Lietzow
Meer pakketreizen

Overnachten

Hotels

Hostels

Campings